26. - 28. Juni 2020

FÅ DEN FULLE FESTIVALOPPLEVELSEN – BO PÅ CAMP!

Camp Skarven er det beste alternativet for dere som skal på årets festival og leter etter overnatting! Campen er rett ved festivalinngangen, så nærmere kommer du ikke. Vi har fokus på moro, glede og at alle skal trives.

 

I tillegg til at du kan høre festivalen fra campen, har Camp Skarven blant annet Camp-butikk med et godt utvalg, ulike mattilbud og ladestasjon for mobiltelefoner...

Campen er tilpasset alle festivalgjengere, og vi har fokus på at det blir tatt hensyn til hverandre.

 

Campen skal være stille etter kl. 05:00, det vil si at det ikke er lov med medbrakt lyd etter dette klokkeslettet! Husk at alle trenger litt hvile.

 

Området er overvåket med vakthold døgnet rundt. Vi har nulltoleranse for tyveri, slagsmål og andre apestreker! Medbrakt alkohol er tillatt, men overstadig berusede vil bli eskortert fra området.

 

For å bo på Camp Skarven må du ha fylt 18 år, samt ha kjøpt festivalpass. Campen har en 18-års aldersgrense og absolutt ingen øvre aldersgrense. Vi gjør vårt for at campen skal passe for alle – for unge som eldre – så hjelp oss med å gjøre dette til en hyggelig opplevelse for deg selv og alle andre!

NOEN AV CAMPENS REGLER

- Det er ikke tillatt med åpne flammer, og grilling er kun tillatt ved anvist plass.


- Det er ikke tillatt med store møbler som ikke er tiltenkt campingbruk.


- Det er ikke tillatt med større medbrakte musikkanlegg – det er for festivalens musikk man kommer, ikke sin egen.


- Klatring på gjerder, tyveri, vold, vandalisme og upassende opptreden vil føre til bortvisning fra campen, inndragelse av festivalbånd og/eller politianmeldelse – avhengig av sakens karakter.


- Telt må ha 3 meters mellomrom på alle sider. Telt må settes opp innenfor oppmerkede felter.- Alle er ansvarlige for sitt eget søppel og kan bli påført bøter dersom sitt område ikke holdes ryddig.


- Behandle andre som du selv ønsker å bli behandlet.


- Området skal forlates i den stand det var da du kom. Campen stenger kl. 17:00 på søndagen, og innen da skal alle ha ryddet sin plass og forlatt området.


- Straffbare handlinger vil bli anmeldt.

KOMMER DU SJØVEIEN MED BÅT?

Ingen problem, Skjervøy tilbyr gjestekai for både store og småe båter! Ved ankomst finner dere bare plass i en av Skjervøy`s gjestekaier, skulle det være problemer ring på tlf: 943 25 780.